La 40 de ani, Gigi Gorga revine în iarbă

După ce, vara trecută a decis să se retragă din activitatea de fotbalist, atacantul Gigi Gorga va reveni pe teren în această toamnă, urmând să evolueze pentru CS Crasna, formaţie ce activează în Liga a IV-a Sălaj. Gorga a rămas antrenor la grupele de copii şi juniori din cadrul clubului FC Zalău, după retragerea din activitate, iar din această vară, fotbalistul cu peste 300 de meciuri în Divizia B va avea încă o misiune, fiind numit antrenor-jucător la formaţia din Crasna. “Conducerea clubului FC Zalău a ajuns la o înţelegere cu cei de la Crasna, în vederea începerii unei colaborări. S-a decis ca eu să pregătesc echipa de seniori şi să-i ajutăm cu patru, cinci jucători la fiecare meci. Mă bucur că voi putea antrena o echipă de seniori, chiar dacă este o formaţie din Liga a IV-a. Am înţeles că sunt mulţi copii tineri acolo şi voi încerca să-i aduc la un nivel optim de performanţă. Voi fi şi jucător, nu doar antrenor, fiindcă vreau să-i ajut pe copii şi din teren”, ne-a mărturisit Gorga.
În ciuda celor 40 de ani pe care i-a împlinit în 3 ianuarie, Gigi Gorga spune că se află într-o formă fizică bună şi că va face faţă, fără nicio problemă, la nivelul Ligii a IV-a.
Gorga a debutat la seniori în 1995, la Steaua Mizil, unde i-a avut colegi, printre alţii, pe Bumbescu, Luca, Mozacu şi Aliuţă. În cei 18 ani, atacantul a mai evoluat la FC Oneşti, Metrom Braşov, Flacăra Moreni, Olimpia Satu Mare, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, FC Armătura Zalău, Delta Tulcea, iar din 2008 până anul trecut a evoluat la FC Zalău.

Marius Morar

Leave a Comment